MykeyTEAM

 

Ge mig 90 dagar och jag ger dig en ny kropp

 

 

Michael tror inte på en Quick fix men vet av erfarenhet att 90 dagar är tillräckligt för att nå fantastiska resultat.

 

Michael har arbetat som personlig tränare sedan mitten av 90-talet. Hans erfarenhet och breda repertoar inom kost och träning har gjort honom till en flitigt anlitad träningsexpert i TV4, ”Efter tio med Malou” samt som utbildare vid The Academys utbildningar till Personlig Tränare.

 

Bland Michaels kunder finns allt från världsmästare till vardagsmotionärer. Michael är utbildad idrottskonsulent (tvåårig utbildning på Bosöns IFHS) som spetsats med utbildningar till bla Personlig Tränare, Master Trainer och Kostrådgivare.

 

Är du intresserad av att anlita Michael bokar du en gratis konsultation där ni tillsammans går igenom din aktuella nivå och vilka mål du har med din träning. Utifrån detta samtal bestämmer ni sedan hur ni går vidare och ett skräddarsytt kost- och träningsupplägg tas fram för att din resa ska bli så effektiv, säker och rolig som möjligt.

 

Michaels recept för framgång: ”Eat Clean, Work Hard, Have Patience and Trust the Process". Att lyckas är ingen tillfällighet. Du får vad du förtjänar!

 

Kontakta Michael nu genom att fylla i namn, e-postadress samt meddelande nedan alt slå en signal på mobil 070-862 95 39

 

 

 

 

Mykey utökar tränarteamaet och presenterar härmed stolt superrekryteringen Anna Ehrnstedt. Anna är ursprungligen från Nynäshamn där hon arbetat/arbetar som personlig tränare på Puls & Träning. Fr o m oktober flyttar Anna sitt pick och pack och bosätter sig i huvudstaden samtidigt som hon blir framtidens pt i mitt MykeyTEAM.

 

Anna är utbildad och licensierad personlig tränare, kostrådgivare samt hälsoinformatör via The Academy.

 

Annas ledord, Kunskap, Engagemeng och Viljan att lyckas stämmer bra in med mina egna värderingar och det som jag tror är receptet på framgång. Ser fram emot att arbeta med Anna och hoppas att ni blir många med mig.

 

Är du intresserad av att anlita Anna bokar du en gratis konsultation där ni tillsammans går igenom din aktuella nivå och vilka mål du har med din träning. Utifrån detta samtal bestämmer ni sedan hur ni går vidare och ett skräddarsytt kost- och träningsupplägg tas fram för att din resa ska bli så effektiv, säker och rolig som möjligt.

 

Kontakta Anna nu genom att fylla i namn, e-postadress samt meddelande nedan så återkopplar vi så snart som möjligt.

 

 

 

Träna med Mykey Fitness

Samarbetspartners

 

The Academy är en av branschens ledande skolor inom träning. Michael ingår i skolans lärarteam och utbildar ffa i dom praktiska delarna av Personlig Tränarutbildningen. Läs mer om The Academy och deras utbildningar samt event genom att klicka på bilden ovan.

På Njoy Träning och Hälsa i Täby tar jag emot mina klienter. Ft kör jag förutom klassisk pt-träning. Personlig träning i par samt Personlig träning i smågrupper (MykeyCHALLENGE och MykeyMAMMA). Läs mer om anläggningen genom att klicka på bilden ovan.

Copyright © All Rights Reserved